Ongeveer anderhalf jaar geleden kregen Leon Caarls en ik het idee om het Café Theater Festival naar Tilburg te halen. Het idee was simpel. Tien café’s, tien voorstellingen, één weekend lang. Na veelvuldig overleg met het team uit Utrecht, brainstormsessies, huilbuien, ruzies, tranen, vuistgevechten, momenten van willen opgeven en doorgaan is het dan bijna zo ver.

Inmiddels is ons team aangevuld met: Menno Boerdam, Esmee Meijs en Kim Walravens. Een minder officieel maar zeer belangrijk ander lid van ons kluppie is Simone Narraina, met wie we verschillende guerrilla acts in café’s hebben gedaan om geld op te halen voor de crowdfunding.

Vol trots kan ik u vertellen dat wij met onze crowdfunding inmiddels genoeg geld hebben opgehaald om de eerste editie te realiseren.

Dus zie ik je op 6, 7 of 8 April in Bolle, Weemoed, RAW, Van horen zeggen, Kim’s kroeg, Het Elfde gebod, Burgemeester Jansen of de Nwe Vorst? Lijkt me leuk joh!

-15-02-2018 –

Café Theater Festival Tilburg

Even klaar met typen, dus dan ga je tekenen.

In samenwerking met Anne van der Steen schreef ik deze jeugdtheatermonoloog waarin een meisje erachter komt dat haar vader haar vader niet is. Maar wie dan wel? Ze gaat op onderzoek uit. Ze zoekt in kastjes en lades, fantaseert erop los en komt er uiteindelijk achter dat Huub van der Lubbe haar vader is. Of niet. Of wel. Kween-ie kom gewoon kijken als-ie af is joh dan kom je het te weten. DOEI

HET BENGERBEEST

Een kort verhaal over een machoman die niet zo macho is. Geschreven tijdens mijn vakantie in Kroatië. Natuurlijk niet op mijzelf gebaseerd, maar sommige dingen een beetje. Dus. Lees gewoon joh, vet leuk, zit ook seks in enzo.